Abena

ABRI-SAN Premium 9 muotovaippa 25 kpl

Tuotekoodi 9384
Hinta: 14,77 1476.6129032258
Verollinen hinta: 18.31 € (alv 24%)
Laatikossa 4 kpl (59,06 €)
Määrä: kpl
Tuote myydään täysinä myyntierinä. Käytä tilaamiseen laatikkokoon määriä. Esim. 4 kpl = 1 laatikko
Keskivaikeaan ja vaikeaan virtsankarkailuun. Anatomisesti muotoillut vaipat puetaan tarkoitukseen sopivien alushousujen kanssa. Imukyky: 2400 ml. Koko 37x73 cm.
Tuotekuvaus

Abri-San 5-11 Premium on valikoima anatomisesti muotoiltuja muotovaippoja keskivaikeasta vaikeaan inkontinenssiin. Tuotteiden Top Dry-ominaisuus tekee tuotteesta pintakuivan ja auttaa ihon kunnossa pysymisessä.

Hengittävä ja anatomisesti muotoiltu muotovaippa pitää ihon terveenä ja tarjoaa erinomaisen istuvuuden. Tuotteissa on pitkittäiset vuotosuojat sekä sisäänrakennetut ristikkäissuojat edessä ja takana lisäsuojaa antamassa. Hajunsulkujärjestelmä minimoi epämiellyttävät hajut. Täyttöasteikolla varustettu kosteusindikaattori auttaa sekä käyttäjää että hoitajaa valitsemaan oikealla imukyvyllä varustetun tuotteen ja helpottaa tuotevaihdossa.

Joutsenmerkityt tuotteet on dermatologisesti testattu.

Abri-San Premiumin kokoja 5–11 pitää käyttää aina hygieniahousujen kanssa, esimerkiksi Abri-Fix-tuotteidemme kanssa. Hygieniahousut takaavat tiiviimmän istuvuuden ja pienentävät vuotoriskiä. Tuotteen koon tunnistaa helposti värikoodien, nimien ja numerointijärjestelmän avulla.