Lojer Oy

Delta Standard, 4-osainen, hydraulinen hoitopöytä

Tuotekoodi DS4H
Hinta: 999,00 99900
Verollinen hinta: 1238.76 € (alv 24%)
Määrä: kpl

Suosittu Delta hierontapöytä, jossa jaettu pöytäosa. Kasvo-osassa portaaton säätö kaasujousen avulla. Pöydässä korkeussäädettävät käsituet.

Korkeussäätö jalkapumpulla.

Hydraulisen hoitopöydän etuja ovat mm. pöydän liikuttelun helppous sekä hydrauliikkajärjestelmän turvallisuus. Tuote sisältää:
- kuusiosainen hoitotaso, vakioleveys 55 cm.
- kaasujousikeventeisen kasvo-osa
- säädettävät käsituet
- Verhoilu on korkealaatuista SKAI-materiaalia.

Huom! Kuvan pyörät ja sivulevikkeet ovat lisävarusteita.

VÄRI- ja MATERIAALIVAIHTOEHDOT

Skai Fashion on korkealaatuinen keinonahkamateriaali. Materiaali tuntuu ja näyttää oikealta nahalta. Skai Fashion materiaali on pitkäikäinen ja helppo puhdistaa saippualla ja mikrokuituliinalla. Käytä pehmeää harjaa säännöllisesti estääksesi materiaalin kovettumista. Materiaali kestää mietoja desinfiointiaineita, mutta desinfioinnin jälkeen pinta tulee aina pyyhkiä puhtaalla, nihkeällä rätillä. Materiaali ei kestä liuottimia, klooripohjaisia tai hankaavia aineita eikä kemikaalista pesua tai kiillotusaineita. Materiaali on paloturvallinen (flame retardant).

Skai Clinica on korkealaatuinen keinomateriaali. Sen pinta on miellyttävän sileä ja erittäin kiiltävä. Materiaali on antibakteerinen (JIS Z 2801) ja kestää eritteitä, joten se on erittäin suositeltavaa lääkinnällisiin käyttöympäristöihin. Materiaali on myös bioyhteensopivuutensa (EN ISO 10993-5) ansiosta turvallinen iholle. Se kestää hyvin kulutusta, joten sen käyttö on suositeltavaa myös hieronta- ja wellnesskäytössä.

Puhdista pinta saippualla ja mikrokuituliinalla. Käytä pehmeää harjaa säännöllisesti estääksesi materiaalin kovettumista. Skai Clinica materiaali kestää desinfiointiaineita. Vaikeat tahrat voidaan puhdistaa alkoholin ja mineraalitärpätin sekoituksella (suhde 1:1). desinfioinnin jälkeen pinta tulee aina pyyhkiä puhtaalla, nihkeällä rätillä. Materiaali ei kestä liuottimia, klooripohjaisia tai hankaavia aineita eikä kemikaalista pesua tai kiillotusaineita. Materiaali on paloturvallinen (flame retardant).

Tekniset tiedot

Korkeusalue 57-87 cm
Pituus 200 cm
Leveys 50, 55 tai 60 cm
Paino 95 kg
Suurin potilaspaino (SWL) 200 kg
Valmistusmaa Suomi
Takuu 3/ 10 vuotta
Merkinnät CE-merkitty MDD-direktiivin mukaan