DiverseyPro kampanja

{image:text}

DiverseyPro -etulehtikampanja nyt käynnissä!

Tutustu kevään 2022 tarjouksiin!

DiverseyPro -etulehtimateriaaleja emme tänä vuonna postita erikseen, mutta mikäli haluat tarjouslehden, niin ilmoita meille tietosi sähköpostilla novakari@novakari.fi ja lähetämme lehden postitse sinulle. Ilmoita samalla myös se, kuinka monta lehteä haluat.

DiverseyPro -etulehti tarjoaa sinulle helpon tavan tehdä kodin puhtausostokset kotona kaikessa rauhassa. Tuotteet ovat ammattilaistuotteita, joita et tavallisesta kaupasta saa. Tehokkailla aineilla ja välineillä teet siivouksesta hauskempaa ja säästät myös aikaa ja vaivaa.

Tilaaminen on tehty helpoksi. Voit tutustua valikoimaamme kaikessa rauhassa kotona ja klikata itsesi DiverseyPro -sivustolle, jonne voit kirjata haluamasi tuotteet. Voit tilata tuotteet toimitettuna suoraan työpaikallesi tai kotiisi. Rahtivapaa toimitus pääkaupunkiseudun alueella, kun tilauksen arvo ylittää 150 €. Tarkista tavaroiden määrä ja laatu ennen kuin kuittaat rahtikirjan! Jos lähetyksessä on rikkoontuneita tuotteita, ilmoita tästä viipymättä meille.

Tilauksen voi halutessaan myös noutaa myymälästämme osoitteesta hyttitie 8, 00700 Helsinki.

Ryhdy kampanjan vetäjäksi!

Vie DiverseyPro -etulehti vaikka työpaikkasi kahvihuoneeseen, niin kiinnostuneet voivat tutustua tuotteisiin. Kun tilaatte vähintään 300 €, saat bonuspaketin. Saat uuden bonuspaketin aina 300 € välein, eli esimerkiksi 600 € ylittävästä tilauksesta saat kaksi bonuspakettia!

Tee tilaus

Bonuspaketin saadaksesi sinun tulee tehdä tilaus DiverseyPro sivuston kautta. Pienemmät tilaukset, jotka eivät oikeuta bonuspakettiin, voi toimittaa suoraan meille. Toivoimme tilauksen tekoa mielellään verkkokaupassa www.novakari.fi tai sitten sähköpostitse: novakari@novakari.fi