Syksyn Etulehtikampanja

{image:text}

Tutustu vuoden 2017 syksyn etulehtikampanjan tarjouksiin!

Etulehtimateriaalit postitetaan syyskuun puolivälissä, joten jos haluat vielä varmistaa materiaalien saamisen itsellesi, niin ilmoitathan postitusosoiteteesi meille sähköpostitse novakari@novakari.fi

Etulehti tarjoaa sinulle helpon tavan tehdä kodin puhtausostokset kotona kaikessa rauhassa. Voit tutustua valikoimaamme ja tehdä tilauksen kotona.

Etulehden monet tuotteet ovat ammattilaistuotteita, joita et tavallisesta kaupasta saa. Tehokkailla aineilla ja välineillä teet siivouksesta hauskempaa ja säästät myös aikaa ja vaivaa.

Etulehdestä tilaaminen on helppoa. Voit tutustua valikoimaamme kaikessa rauhassa kotona. Kirjaa tilauksesi oheiseen lomakkeeseen ja toimita se meille skannattuna sähköpostiin tai postitse.

Tilatut tuotteet toimitetaan suoraan työpaikallesi. Tarkista tavaroiden määrä ja laatu ennen kuin kuittaat rahtikirjan! Jos lähetyksessä on rikkoontuneita tuotteita, tee tästä varauma rahtikirjaan.

Ryhdy kampanjan vetäjäksi!

Vie Etulehti vaikka työpaikkasi kahvihuoneeseen, niin kiinnostuneet voivat tutustua tuotteisiin. Kerää työpaikkasi tilaukset oheiseen lomakkeeseen tai käytä excel-laskuria. Jos tilausten yhteisarvo ylittää 600 €, saat palkkiopaketin. Saat uuden palkkiopaketin aina 600 € välein, esimerkiksi 1200 € ylittävästä tilauksesta saat kaksi palkkiopakettia!

Nyt on kannattavaa pienemmänkin tilausporukan kerääminen kimppatilaukseen. Jos 600 euron tilausta on vaikea saada kasaan, kokosimme pienemmän palkintopaketin niitä tilauksia varten, joiden arvo ylittää 300 euroa.