Diversey

Jontec 300 1 L yleispuhdistusaine

Tuotekoodi 7512923
Hinta: 7,31 730.64516129032
Verollinen hinta: 9.06 € (alv 24%)
Laatikossa 6 kpl (43,84 €)
Määrä: kpl
Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine vettä sietävien kovien pintojen päivittäiseen ja jaksottaisen puhdistamisen. Tuotteessa epämiellyttäviä hajuja poistava O.N.T. -teknologia

Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu myös siivoustekstiilien kostutukseen ja pesuun käsin sekä pyykinpesukoneessa.

Ominaisuudet
• käyttöliuoksen pH neutraali
• tehokas ja nopeatoiminen
• kuivuu nopeasti jälkiä jättämättä
• matalavaahtoisena soveltuu käsi- ja konemenetelmiin
• tuotteessa pahoja hajuja poistava O.N.T.-teknologia

Edut
• tehokas
• turvallinen käyttäjille ja puhdistettaville pinnoille
• jättää pitkään kestävän raikkaan tuoksun
• O.N.T.-teknologian ansiosta poistaa epämiellyttäviä hajuja muuttamalla pahaa hajua aiheuttavien hajumolekyylien rakennetta

Käyttö
Konemenetelmät: Pese lattia yhdistelmäkoneella, käytä tarvittaessa epäsuoraa puhdistusmenetelmää.
Mikrokuitu- ja sankomentelmä: Annostele puhdistusaineliuos tahrakohtaan ja puhdista mikrokuitupyyhkeellä tai käytä kuivain- tai moppipyyhintä. Puhdista voimakkaammin likaantuneet pinnat liuoksessa kostutetulla mikrokuitupyyhkeellä, kuivain- tai moppipyyhkimellä.

Käyttöohje
Annostus:
Mikrokuitu- ja sankomenetelmä: Mikrokuitumenetelmä alkaen 2 ml / 500 ml. Sankomenetelmä alkaen 2 ml / 5 litraa.
Konemenetelmä: alkaen 25 ml / 10 litraa (0,25 %), maksimi 2 %

Tekniset tiedot
Ulkonäkö: vihreä neste
pH-arvo tiiviste: 8
pH-arvo käyttöliuos: +/- 7,5

Annostusta voidaan muuttaa likaisuusasteen, puhdistusmenetelmän sekä käyttöolosuhteiden (mm. veden kovuuden) mukaan. Tuote-etiketin annostelu on tarkoitettu perinteisille siivousmenetelmille kovan veden alueilla. Lian, likaisuusasteen ja puhdistusmenetelmän huomioon ottava annostelu on taloudellista ja säästää ympäristöämme liikakuormitukselta. Valikoimastamme löytyvät valmiiksipainetut annostelu- ja sumutinpullot sekä annostelupumput, jotka helpottavat perinteisten tuotteiden annostelua. Soveltuu siivoustekstiilien kostutukseen käsin ja pyykinpesukoneessa; soveltuu myös pyykinpesuun. Suosittelemme kuitenkin pyykinpesua erityisesti siivoustekstiilien pesuun kehitetyillä pyykinpesuaineilla harmaantumisen ja pinttymien poiston varmistamiseksi.

Käyttöturvallisuus ja varastointi
Tuotteen turvalliseen käsittelemiseen ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Vain ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.

Yhteensopivuus
Ei saa käyttää lattioille, jotka eivät kestä vettä esim. käsittelemätön puu ja korkki. Testaa materiaalin ja kemikaalin yhteensopivuus huomaamattomassa paikassa ennen käyttöä.

Ympäristötiedot
Valmisteen sisältämät pinta-aktiiviset aineet täyttävät pesuaineista annetun (EY):n asetuksen N:o 73/404/EEC and 73/405/EEC mukaiset kriteerit.