Nilfisk

Nilfisk AERO 26-21 PC märkäkuivaimuri

Tuotekoodi 107406606
Hinta: 295,00 29500
Verollinen hinta: 365,80 € (alv 24%)
Määrä: kpl

Märkäkuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja ergonomisella muotoilulla. AERO 26 on keskikokoinen malli AERO 21/26/31 –sarjassa, jonka kehitystyössä on ollut suuri painoarvo loppukäyttäjien tarpeilla.

Push&Clean suodattimen puhdistusjärjestelmä ja puhallustoiminto on mallissa vakiona yhdessä joustavan ja kätevän lisävarustesäilytyksen kanssa. 25-litran säiliöllä varustettu imuri on tehokas ja siihen on saatavana verkkojohdon kelausjärjestelmä. Pistorasia automaattisella start/stop- toiminnolla (-21 mallit) aktivoi imurin, kun pistorasiaan kytkettyä työkalua käytetään. Työskenneltäessä sähköporauksen, hionnan tai leikkureiden kanssa, AERO 26 tarjoaa suuren avun pitäen sekä ilman että ympäristön puhtaana ja vähentäen lisäksi yleistä melutasoa.

Koska AERO märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece-pölypussi tai tyhjentämällä säiliö. Push&Clean suodattimen puhdistusjärjestelmä estää suorituskyvyn alenemisen ja lisätä tuottavuutta puhdistustyön aikana. Innovatiivinen lisävarustesäilytys helpottaa imuletkun, suuttimien ja virtajohdon säilytystä ja sisäänrakennettu imuputken säilytyspaikka tekee käytöstä helppoa ja joustavaa.

AERO 26 on saatavana myös L-luokkaan sertifioituna lisäimuteholla ja lisäturvaominaisuuksilla, käytännöllisellä työkalulokerolla ja imutehon säädöllä – täydellinen valinta sähkötyökalujen kanssa työskenteleville.

AERO 26 on pienikokoinen ja helppokäyttöinen - erinomainen valinta puhdistukseen työpajoissa tai asiakkaan tiloissa. Se on kevyt mutta lujatekoinen imuri teollisuuteen, auto- ja rakennusteollisuuteen puoliautomaattisella suodattimen puhdistuksella, ergonomialla ja kätevillä säilytysratkaisuilla.

  • Pestävä PET fleecesuodatin minimissään 99,9% suodatustehokkuudella
  • MultiFit-lisävarustejärjestelmä lisää joustavuutta
  • Kätevä lisävarustesäilytys ja johdon pidike
  • Puhallustoiminto
  • joustava kumilenkki imuletkun säilytystä varten
  • Verkkojohdon kelausjärjestelmä (lisävaruste)
  • L-mallissa säädettävä imuteho

Tekniset tiedot

Paino (kg) 9
Pituus x leveys x korkeus (mm) 375x390x530
Pääsuodattimen malli PET
Verkkojohto (m) 5
Ilmavirtaus (l/min.) 3600
Alipaine (mbar/kPa) 210/21
Enimmäisteho (W) 1250
Huipputeho (W) 1000
Jännite/vaihe/taajuus/virta (V/~/Hz/A) 230/1/50-60/16
Äänitaso työn aikana (dB(A)) 64
Säiliön enimmäistilavuus (l) 25
Suodattimen puhdistusjärjestelmä Push&Clean
Verkkojohdon pidike Kyllä
Automaattinen start/stop sähkötyökaluille Kyllä
Sähköjohdon takaisinkelaus N/A
Varustesäilö Kyllä
Puhallustoiminto Kyllä
Ylimääräinen pistoke työkaluille Kyllä
Fleece pölypussi 1 kpl Kyllä
Irrotettava säiliö Kyllä