Diversey

Omo Prof. desinfioiva pyykinpesujauhe 8,55 kg

Tuotekoodi 101101098
Hinta: 44,10 4410.4838709677
Verollinen hinta: 54.69 € (alv 24%)
Määrä: kpl
Desinfioiva pyykinpesujauhe, jossa on tehokas yhdistelmä pinta-aktiivisia aineita, entsyymejä, vettä pehmentäviä aineita, harmaantumisen estoaineita ja tahranpoistoaineita. Erinomainen tahrojen- ja lianpoistokyky. Lämpökemiallinen desinfiointi alkaa 40 °C:sta alkaen. Tämä on todennettu mm. EN ja DGHM -testein. Soveltuu puuvilla- ja polyesteripuuvillatekstiileille.
OMO Professional Desinfioiva on erittäin laajasti testattu pyykinpesujauhe. Se tehoaa erittäin vaikeisiin bakteeereihin kuten MRSA:han ja E.coliin jo alhaisessa lämpötilasssa. Omo Professional desinfioiva pyykinpesujauhe soveltuu tekstiilien pesuun ja desinfiointiin eryisesti hoivalaitoksissa ja terveydenhuollossa, mutta se soveltuu erinomaisesti myös hotelli- ja keittiöpyykin tai työvaatteiden pesuun.

Edut
•Tappaa 99,999% bakteereista (myös MRSA:n ja E.colin) jo 40 ̊C*
•Erinomainen tahrojen- ja lianpoistokyky jo alhaisessa lämpötilassa
•Alhainen pesu- ja desinfiointilämpötila säästävät energiaa, aikaa, vettä ja konekapasiteettia

Pro Formula
Pro Formula –puhdistusaineissa yhdistyvät ammattilaisten käyttämät koostumukset ja luotettavat merkkituotteet. mm. Sun, Omo, Comfort ja Cif ovat Diverseyn lisenssillä käyttämiä Unileverin rekisteröimiä tavaramerkkejä.Pro Formula valikoima koostuu tuotteista, jotka on tarkoitettu erityisesti ammattilaiskäyttöön ja tuotteilla on ammattilaiskoostumukset.Hyvä puhtaustulos kerralla, joka kerta – ja voit keskittyä omaan toimintaasi, palvelemaan asiakkaitasi