Diversey

Omo Professional Sensitive Color 3 kg

Tuotekoodi 101102514
Hinta: 10,08 1008.064516129 12,37 € 1237.0967741935
Verollinen hinta: 12.50 € (alv 24%)
Laatikossa 4 kpl (40,32 €)
Määrä: kpl
Hajusteeton, tiivistetty pyykinpesujauhe, joka soveltuu tummien ja värillisten tekstiilien sekä mikrokuituisten siivoustekstiilien pesuun. Emäksinen, värejä säästävä koostumus poistaa tehokkaasti rasva- ja öljylikaa sekä veri- ja ruokatahroja. Tuote sopii myös vaikeiden tahrojen poistoon, pyykin esipesuun ja tarvittaessa liotukseen. Ei sisällä fosfaattia, eikä zeoliittia.
Edut

•Hajusteeton, hellävarainen väreille ja teksiileille
•Tehoaa nopeasti vaikeille tahroille
•Ei sisällä zeoliittia, fosfaattia, väriaineita, eikä optisia kirkasteita

Pro Formula  

Oppaasi tehokkaaseen puhdistamiseen. Hyvä ensivaikutelma luo pohjan täydelliselle asiakaskokemukselle. Unilever ja Diversey ovat yhdessä luoneet Pro Formula -tuotteet, täydellisen valikoiman ammattilaisille suunniteltuja puhdistusaineita yhdistettynä luotettaviin Unilever-merkkituotteisiin. Valikoima on kehitetty erityisesti HORECA-alan ammattilaisille. Ammattimaisten tuotteiden lisäksi Pro Formula tarjoa puhdistus- ja HACCP -oppaita, jotka auttavat sinua täyttämään hygieniavaatimukset. Puhdas ja viihtyisä ympäristö tuo asiakkaat takaisin yhä uudelleen ja uudelleen.

Hyväksynnät  

Pohjoismainen Joutsenmerkki. Joutsenmerkityt tuotteet ja palvelut täyttävät tiukat ympäristövaatimukset, jotka perustuvat elinkaariajatteluun. Siinä arvioidaan muun muassa materiaalien alkuperä, tuotannon ja käytön energiankulutus sekä kemikaalien käyttö ja jätteiden synty koko tuotanto- ja kulutusketjun aikana. Joutsenmerkin tavoitteena on edistää kestävää kehitystä. Merkki löytyy vain ympäristön ja terveyden kannalta parhaista tuotteista ja palveluista.