Diversey

SURE Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine 1 L

Tuotekoodi 100891586
Hinta: 7,29 729.03225806452
Verollinen hinta: 9.04 € (alv 24%)
Laatikossa 6 kpl (43,74 €)
Määrä: kpl

Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Miellyttävä ja turvallinen käyttää.

SURE Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine on osa ainutlaatuista  kasvipohjaista, 100 % biohajoavaa ammattikäyttöön tarkoitettua tuotesarjaa. Heikosti emäksinen SURE Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine on tehokas, mutta turvallinen. Se soveltuu kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen käsi- ja konemenetelmiin.

Ominaisuudet
• kuivuu nopeasti jälkiä jättämättä  
• matalavaahtoinen ja tehokas
• ei sisällä hajusteita eikä väriaineita
• valmistettu 100 %:sti uusiutuvista, luonnon omista raaka-aineista
• biohajoava
• ei sisällä luonnolle vaarallisia luokituksia
• ei vaaraluokituksia käyttöliuoksessa

Edut
• tiivistetty tuote on taloudellista käytössä
• tehokas, mutta turvallinen; sopii kaikille vettä sietäville koville pinnoille
• ei kerrostu
• vähentää ympäristörasitetta

Käyttöohje
Annostus:

Alkaen 2,5 ml / 1 litrassa viileää puhdistusliuosta. Lisää annostusta tarvittaessa voimakkaasti likaantuneille pinnoille 10 ml /1 litrassa viileää puhdistusliuosta. (0,25 - 1 % liuos)

Käyttö:
Käsimenetelmät: annostele puhdistusliuos tahrakohtaan ja puhdista mikrokuitupyyhkeellä tai käytä kuivain- tai moppipyyhintä. Puhdista voimakkaammin likaantuneet kohdat liuoksessa kostutetulla mikrokuitupyyhkeellä, kuivain- tai moppipyyhkimellä.
Yhdistelmäkone: Annostele vedellä täytettyyn vesisäilöön ja pese lattia. Käytä tarvittaessa epäsuoraa pesumenetelmää

Tekniset tiedot
Ulkonäkö:  kellertävä neste
pH-arvo: 9,4 +/-1 (laimentamaton)
Suhteellinen tiheys (20°C):  1,02
Viskoositeetti (20°C):  <50 mPa.s
Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää ohjearvoina.

Käyttöturvallisuus ja varastointi
Tuotteen turvalliseen käsittelemiseen ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta. Vain ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.

Yhteensopivuus
SURE Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine soveltuu ohjeiden mukaisesti käytettynä kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen käsi- ja konemenetelmin. Ei saa käyttää pinnoille/materiaaleille, jotka eivät kestä vettä (esim. käsittelemätön puu ja korkki).

Ympäristötiedot
OECD 301B testin mukaan SURE Matalavaantoinen yleispuhdistusaine on 100 %:sti biohajoava. Valmisteen sisältämät pinta-aktiiviset aineet täyttävät pesuaineista annetun (EY):n asetuksen N:o 648/2004 mukaiset biologisen hajoavuuden kriteerit. EU-Ympäristömerkin rekisteröinti on vireillä.

Pakkaustiedot
SURE Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine on saatavilla 1 ja 5 litran kierrätettävissä pakkauksissa. 5 litran pakkausta voi käyttää 1 litran pullon täyttöpakkauksena.